Daiktų ir baldų perkraustymas Lietuvoje ir visoje Europoje

Kraustytis iš vienos vietos į kitą neretai tampa sunkiu išbandymu, todėl siūlome perkraustymą patikėti profesionalams. Logistikos įmonės UAB „Parnasas“ darbuotojai pasirūpins organzuotu bei sklandžiu Jūsų daiktų ir baldų perkraustymu

Perkraustymo paslaugos įvairiuose objektuose

Nesvarbu, ar ketinate kraustytis į naują butą, namą, sodybą, o gal perkraustote įmonę iš vieno biuro į kitą. UAB „Parnasas“ kolektyvas yra sukaupęs pakankamai patirties, kad pagelbėtų. Įmonė turi įvairių transporto priemonių, skirtų gabenti kroviniams, dėl to galime gabenti įvairius krovinius: lengvus, sunkius, itin smulkius ar stambius. Taip pat nestandartinius, tokius kaip meno kūrinius ar prekystalius. Perkraustymo paslaugas darbuotojai teikia kruopščiai, atsakingai, o svarbiausia, saugiai. 

Kompleksinės perkraustymo paslaugos

Mūsų darbuotojai Jūsų perkraustymu pasirūpins nuo A iki Z. Perkraustymas dažniausias reikalauja kruopštaus bei atsakingo organizuotumo, o UAB „Parnasas“ kolektyvas būtent tuo ir pasižymi. Perkraustymo organizavimas prasideda nuo konsultacijos, kurios metu įvertinsime perkraustymo objektą, kokių transporto priemonių reikės krovinių pervežimui ir apskaičiuosime perkraustymo kainą bei laiką. Paskui, kai ateina laikas teikti perkraustymo paslaugas, mūsų darbuotojai užsiima daiktų bei baldų pakavimu. Kiekvienas daiktas ar baldas pagal poreikį išardomas, tinkamai bei profesionaliai supakuojamas ir nunešamas į transporto priemonę. Saugiai pervežę krovinius, darbuotojai vėl iškrauna daiktus iš automobilio, nuneša juos į naujas patalpas, išpakuoja ir, jeigu reikia, padeda juos sukonstruoti.

Profesionalus daiktų supakavimas ir aptarnavimas 

UAB „Parnasas“ kolektyvas ne tik pasirūpins saugiu daiktų ir baldų perkraustymu, bet ir jų supakavimu. Mūsų darbuotojai daiktų ir baldų pakavimui naudoja profesionalias, saugumo reikalavimus atitinkančias pakavimo priemones. Pakavimo priemones pritaikome individualiai, atsižvelgus į kiekvieną krovinį, jo tipą bei savybes. Galime pasiūlyti įvairaus dydžio kartonines dėžes, burbulinę plėvelę, popierines ar plastikines pakavimo plėveles, dėžes knygoms ar drabužiams. Mūsų specialistai patars, į kokias medžiagas geriausia pakuoti Jūsų daiktus ir baldus, taip pat įvertins ir  apskaičiuos, kiek pakavimo medžiagų reikės. Galime tiek parduoti pakavimo medžiagas, tiek jas išnuomoti. 

UAB „Parnasas“ teikia nemokamas konsultacijas, kurių metu įvertiname perkraustymo kainą, laiką ir paskiriame tinkamiausią transporto priemonę. Taip pat informuojame, kiek reikės darbuotojų Jūsų užsakymo atlikti ir kada turi atvykti automobilis, kad nebūtų prastovų. Taip užtikrinsime profesionalias perkraustymo paslaugas. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *